Hur säger jag upp mitt hyresavtal?Uppdaterad a month ago

Om du vill säga upp ditt hyresavtal följer du dessa enkla steg:

1. Logga in på vår hyresportal: Du hittar den genom att klicka på användarikonen på vår webbplats eller genom att klicka här.
  2. Ange den e-postadress som du använde när du gjorde din hyrbeställning.
  3. När du har angett e-postadressen får du ett mail med en fyrsiffrig kod som du måste ange för att få tillgång till uthyrningsportalen.
  4. När du är inloggad kan du navigera till "Dina hyresavtal".
  5. Hitta det relevanta hyresavtalet och välj "Hantera detta hyresavtal".
  6. Du kan nu klicka på "Avbryt hyresavtal".

Returnera dina produkter senast 5 dagar* efter hyresavtalets är avslutat med den returetikett som bifogades vid mottagandet. Du kan se hur du gör det här.

Om du har några problem med uppsägningen kan du alltid kontakta vår kundtjänst för hjälp och vägledning på [email protected] eller +46 10 33 71 110.

Notera: Du kan köpa loss dina hyrda produkter från hyresavtalet inom de första 3 månaderna. Kontakta vår kundtjänst om du vill veta mer om detta alternativ - eller läs mer om det här.

* Om den hyrda produkten inte returneras inom 5 dagar debiteras du för en extra månads hyra i enlighet med våra hyresvillkor.