Hur fungerar motorn?Uppdaterad 3 months ago

Moonboons motorer ger mjuka och säkra rörelser, vilket skapar den bästa miljön för ditt barn att finna ro, somna och sova bättre.

Moonboon Motor Original är utformad på ett intuitivt sätt så att alla kan använda den utan problem.

Knappen "TIMER" längst upp används för att ställa in den tidsperiod som du vill att motorn ska gunga, och den kan ställas in från 5 minuter till ett obegränsat antal timmar.

Knappen "TEMPO" längst ner används för att justera vagghastigheten efter ditt barns behov.

Om du har en Moonboon Motor Connect kan du enkelt ställa in timer och tempo via Moonboon Appen på din smartphone.

Vi rekommenderar alltid att du läser bruksanvisningen innan du använder din motor.