Moonboons motorer

Varför ger en motor bättre sömn?

Moonboons motor håller igång vaggan med hjälp av diskreta band som drar ihop fjädern. Denna funktion ger den mjuka lugnande gungningen - upp och ner - som hjälper ditt barn att hitta lugnet. Använd Moonboons Motor under sömnen och hjälp ditt barn att

Varför ska jag välja en motor från Moonboon?

Motorerna från Moonboon är till stor hjälp om du har ett barn som vill bli gungat. Att ha en motor är ett måste om du har en hängvagga, tvillinghängvagga eller vagga. Moonboons motorer frigör tid för dig att ta en paus eller göra andra saker medan di

Vad är skillnaden mellan Motor Original och Motor Connect?

Den största skillnaden mellan våra två motorer är hur du använder den. Vår Moonboon Original kan slås på och av, och justeras med TIMER- och TEMPO-ratten på motorns framsida. När du använder vår Motor Connect kan du enkelt slå på och av den och juste

Hur vet jag vilken motor jag har?

Du kan identifiera versionen av din motor baserat på de knappar/rattar den har. Om timer- och tempo-knapparna på din motor är vita och det finns en Bluetooth-knapp mellan knapparna har du en Motor Connect. Om timer- och tempo-knapparna på din motor ä

Hur fungerar motorn?

Moonboons motorer ger mjuka och säkra rörelser, vilket skapar den bästa miljön för ditt barn att finna ro, somna och sova bättre. Moonboon Motor Original är utformad på ett intuitivt sätt så att alla kan använda den utan problem. Knappen "TIMER" läng

Vilka produkter är Motor Connect och Motor Original kompatibla med?

Både vår Motor Original och Motor Connect är kompatibla med vår hängvagga, vagga och tvillinghängvagga.

Varför har min motor börjat vibrera?

Det du upplever kan vara så kallade "resonans"-vibrationer. Dessa kan uppstå när fjädern studsar upp och ner som ett dragspel, på grund av dragkraften i den. Dessa resonanssvängningar beror på hur produkten är upphängd, barnets vikt och motorns instä

Varför kan inte motorn gå snabbare?

Flera experter har deltagit i utformningen av Moonboons produkter - både ingenjörer och experter från hälsovårdsmyndigheterna. Vårt främsta intresse har alltid varit säkerheten, och motorns maximala hastighet fastställdes enligt experternas rekommend