Hur vet jag vilken motor jag har?Uppdaterad 3 months ago

Du kan identifiera versionen av din motor baserat på de knappar/rattar den har.

Om timer- och tempo-knapparna på din motor är vita och det finns en Bluetooth-knapp mellan knapparna har du en Motor Connect.

Om timer- och tempo-knapparna på din motor är grå har du en Motor Original.

Om timer- och tempo-knapparna på din motor är vita och det inte finns en Bluetooth-knapp mellan dem, har du en Moonboon Motor 1.0.