Vad är skillnaden mellan Motor Original och Motor Connect?Uppdaterad 3 months ago

Den största skillnaden mellan våra två motorer är hur du använder den. Vår Moonboon Original kan slås på och av, och justeras med TIMER- och TEMPO-ratten på motorns framsida. När du använder vår Motor Connect kan du enkelt slå på och av den och justera den via din smartphone i Moonboon Appen. Dessutom har Motor Connect flera sömnprogram tillgängliga för dig i appen som automatiskt snabbar upp och saktar ner gungningen för att matcha ditt barns sömnrytm och har utformats av sömnexperter.