Varför ska jag välja en motor från Moonboon?Uppdaterad 3 months ago

Motorerna från Moonboon är till stor hjälp om du har ett barn som vill bli gungat. Att ha en motor är ett måste om du har en hängvagga, tvillinghängvagga eller vagga.

Moonboons motorer frigör tid för dig att ta en paus eller göra andra saker medan ditt barn sover tryggt och gott. Det är motorn som håller igång den gungande vaggan, och till skillnad från dina egna armar blir en Moonboon motor aldrig trött.

Alla motorer från Moonboon är designade och utvecklade i Danmark och rigoröst testade av danska ingenjörer och säkerhetskonsulter. Resultatet är en kvalitetsmotor med bekväma rörelser som kan hjälpa ditt barn att sova mer och bättre.