Varför har min motor börjat vibrera?Uppdaterad 3 months ago

Det du upplever kan vara så kallade "resonans"-vibrationer. Dessa kan uppstå när fjädern studsar upp och ner som ett dragspel, på grund av dragkraften i den. Dessa resonanssvängningar beror på hur produkten är upphängd, barnets vikt och motorns inställning - detta är helt naturligt och har inget att göra med motorn, utan mer med fysikens och gravitationens lagar. Vi förstår dock att detta kan orsaka viss oro om det inte var där dagen innan. Men vi kan försäkra dig om att resonans inte är skadligt och är helt säkert för ditt barn. Om du inte gör något kommer resonansen att gå över naturligt så snart ditt barn går upp lite i vikt. Under tiden kan du försöka justera plastdelarna lite, eftersom det ibland kan lindra vibrationerna, eller så kan du också försöka lägga till lite extra vikt i bärselen tills ditt barn går upp lite i vikt.